Міст в Запоріжжі. Укравтодор оголосив тендер на 12 млрд

Декабрь 02 2019

Державне агентство автомобільних доріг оголосило тендер на будівництво моста через Дніпро в Запоріжжі.

Згідно з даними в системі Prozorro, очікувана вартість проекту 12,34 млрд грн, документи приймаються до 26 грудня, аукціон запланований на 31 січня 2020 року.

Міжнародний тендер оголошений на визначення підрядника для будівництва I черги автомагістралі через Дніпро в Запоріжжі (траса Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через Кременчук) — Маріуполь «Під’їзд до о. Хортиця»).

Як відзначають в Укравтодорі, після визначення переможця, в 2020 році почнеться будівництво першої черги об’єкта, яку планують завершити за чотири роки. За цей час повинні побудувати 21 штучна споруда, в тому числі два позакласних моста: 660-метровий вантовий через Дніпро (висота пілонів 166 м) і міст через Старий Дніпро довжиною 340 метрів з виїздами на Прибережну магістраль і проспект Соборний.

«Сподіваємося завершити будівництво першого етапу першої черги будівництва автотранспортної магістралі через два роки. Крім того, реалізація зазначеного комплексу робіт дозволить розпочати роботи по реконструкції греблі ДніпроГЕС», — уточнили в Укравтодорі.

Оставьте свой комментарий

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co