Україна готується до відновлення водного шляху E-40 — Криклій

Декабрь 02 2019

Україна зацікавлена ​​в європейській ініціативі відновлення річкового шляху Е-40. Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій під час двосторонньої зустрічі з міністром морської економіки і внутрішніх водних шляхів Польщі Мареком Гробарчіком.

На зустрічі, яка проходила сьогодні в Лондоні, Криклій зазначив, що Україна готується до відновлення і розвитку Е-40. За словами міністра, вже проводиться днопоглиблення та розпочато роботи по модернізації і ремонту шлюзів Дніпровського каскаду.

Крім того, Мінінфраструктури планує обговорити проблеми та можливості шляху, що з’єднує Балтійське і Чорне моря, на міжнародній конференції за участю Нідерландів, Польщі та Білорусі, міжнародних фінустанов та інших потенційних партнерів.

Криклій також заявив, що Україна спільно з Єврокомісією і міжнародними компаніями розробляє механізм гармонізації законодавства в сфері внутрішніх водних шляхів. Міністр зазначив, що Україна зацікавлена ​​у співпраці та обмін досвідом з Польщею, зокрема, з метою вдосконалення підготовки і сертифікації моряків відповідно до міжнародних вимог і стандартів.

Оставьте свой комментарий

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co